Zelfrealisatie, het spiritueel-energetische pad


Omschrijving:

Zelfrealisatie, het spiritueel-energetische pad
H. Laurentius
9789020270136

Gelezen, kan ezelsoren, vouw in de kaft, vlekjes, verkleuring, deukjes of lichte slijtage hebben. Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 1999. Taal: Nederlands.

ZELF REALISATIE Zelfrealisatie, het spiritueel energetische pad is een steeds weer inspirerend standaardwerk voor iedereen die het spirituele pad wil gaan of al op weg is. Het geeft op vele niveaus sleutels en handreikingen, zodat de zoeker inzicht krijgt in zichzelf, het pad en de universele energieën die de grondslag vormen van de kenbare werkelijkheid. In deel een wordt de wereld van energie uiteengezet, het behandelt onder andere de chakra’s en koenalini; de zes ontwikkelingsfasen; de noodzaak van bewustwording en het bevat een aantal eenvoudige methoden om met de chakra’s te werken. In deel twee worden uitgewerkte thema’s afgewisseld met indringende vragen zodat de lezer zicht krijgt op het eigen functioneren en de levensthema’s die hem of haar tegemoettreden. Hier wordt duidelijk hoe alles in je leven als hulpmiddel kan worden benut. Het derde deel gaat onder meer over omgaan met emoties, oplettendheid, meditatie (ervaringen, technieken en betekenis), ego en Zelf, gewaarzijn en vooral over verlichting, immers het doel van alle spirituele streven. Het boek formuleert helder en krachtig, is gebaseerd op de ruime ervaring van de auteur als cursusleider, therapeut en spiritueel leraar en getuigt van helder psychologisch inzicht . zelfrealisatie plaats spirituele bewustwording in een duidelijk en uitdagend perspectief. Een absolute must voor elke zoeker!

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur besteld, is dezelfde dag verzonden Alle bestellingen worden stevig verpakt.

Specificaties:

  • Conditie: Gebruikt
  • EAN (artikel code): 9789020270136
  • Levering: Verzenden
  • Merk – Algemeen: H. Laurentius
  • SKU (eigen artikel code): 511300272Source link