Prijs per m2 | Liso ® Vliegengordijn Zwart


Omschrijving:

Zwart vliegengordijn Model Liso® als Doe-het-zelf pakket. Dit vliegengordijn van zwarte hulsjes kunt u zelf in elkaar zetten op uw maat.

VUL UW BREEDTE EN HOOGTE IN OM TE ZIEN WAT DE PRIJS WORDT VOOR UW GORDIJN!

Liso® vliegengordijn Zwart effen DHZ-Pakket Vliegengordijn Als doe-het-zelf-pakket eenvoudig zelf in elkaar te zetten.

Het vliegengordijn van model Liso® kunt u zelf in elkaar rijgen met de duidelijke gebruiksaanwijzing welke in het pakket zit.

Bekijk hieronder hoe simpel dit is.

 Specificaties: 

U ontvangt dit gordijn:Als doe-het-zelf-pakket.
Afmeting gordijn:U kunt dit vliegengordijn van model Liso ® op iedere afmeting bestellen en op de door u gewenste afmeting zelf in elkaar zetten.
Ideaal vliegengordijn voor grote maten, bv de extra hoge deuren van tegenwoordig, of een schuifpui – openslaande deuren of als afscheidingswand tussen twee vertrekken.
Kleur achtergrond:Effen van kleur
Motief:

 

U kunt dit vliegengordijn zowel recht als verspringend in elkaar zetten de keuze is aan u.

In het pakket zitten standaard de halve rijghaakjes en in de meest verkochte kleuren krijgt u de halve hulsjes erbij, voor de minder verkochte kleuren kunt u deze zelf snijden met het speciale mesje wat we gratis toevoegen aan uw pakket.

Aluminium

ophangrail:

U kunt kiezen; een smalle rail voor in de dag(tegen de onderkant van de balk in het deurgat van uw kozijn), of de luxe brede rail voor tegen het kozijn op stevige steuntjes .

De Luxe brede rail van model Liso® is netjes afgewerkt met eind-dopjes op het einde van de rail, zodat u vanaf de zijkant niet in de rail kunt kijken.

Als u de rail nog wilt inkorten kunt u deze dopjes eruit wippen, de rail afzagen en weer terugplaatsen.

Ophangsteuntjes:

Als u voor de luxe brede rail kiest heeft u de mogelijkheid deze met de WANDSTEUNTJES tegen het kozijn te plaatsen, of met de PLAFONDSTEUNTJES aan het plafond te hangen (of bv tegen de onderkant van een koof).

 Garantie:

 

Bij normaal gebruik is de levensduur voor dit gordijn 7 á 8 jaar. Wij geven vijf jaar garantie op breuk van de hulsjes. Er zijn kleuren die niet kleurvast zijn, omdat het kankerverwekkende cadmium niet meer wordt gebruikt zijn de kleuren rood – lila en signaalgroen niet kleurvast bij zon/daglicht.

Product-eigenschappen;
Hulsjes:LDPE [Lagedichtheidpolyetheen met UV stabilisator], dit is de originele zware kwaliteit.
Rijghaken:Gegalvaniseerde haken (deze roesten niet) in de originele dikke kwaliteit van 1’38mm
Steuntjes:Aluminium h-profiel met klittenband in de rug geplakt tegen het schuiven van de rail.
Rail:Geanodiseerd aluminium profiel met 100 gaatjes per meter en eind-dopjes ter afsluiting.

Extra steuntjes:

U kunt tijdens het bestelproces extra steuntjes selecteren, deze worden vaak gebruikt om het vliegengordijn als het seizoen voorbij is het vliegengordijn op zolder of in de schuur te hangen.

Voor het vliegengordijn is het belangrijk dat het kan luchten tijdens het opbergen. Leg het nooit in een plastic zak op zolder, het is beter om het vliegengordijn uit te hangen zodat het kan ademen.

Ook als u weet dat uw kinderen aan hetSource link