Compressport | Full Socks Ultra Recovery | Black T1 (35 – 3… – Nederland


De Compressport | Full Socks Ultra Recovery is een sok- en compressie-tube combinatie ontwikkeld op verzoek van onze professionele atleten om zo snel mogelijk te herstellen tussen de zware trainingen door.
Triatleten onderweg naar hun Full-Distance race hebben zware, opeenvolgende lange dagen met zware inspanningen. Op basis van de feedback van deze atleten heeft Compressport een Full Sock Recovery met een extra oversleeve ontwikkeld voor verhoogde effectiviteit en optimaal herstel.

 ● Gebruikt als een eerste laag, biedt de sok geleidelijke compressie vanaf de voet, waardoor melkzuur actief wordt verwijderd uit de spieren.
 ● Zorgvuldig geplaatste 3D.Punten rond de voet en het achillesgebied helpen de bloedstroom te stimuleren en zorgen voor zachte micromassage, terwijl een strakke boogondersteuning voorkomt dat de sok beweegt.
 ● Een tweede laag in de vorm van een strakke, naadloze compressie tube die over de sok gedragen wordt voor ultrasnel herstel dankzij de versterkte compressie.
 ● Opgezwollen benen en spiervermoeidheid worden sterk verminderd, terwijl het herstel van de spieren wordt versneld.
 ● Deze sok- en tube combinatie is herstellen op het hoogste niveau!

[SPLIT]

We geven je graag een goed advies over hoe je de levensduur van Compressport-sportkleding kunt verlengen.

 ● Eerst wassen voor gebruik. Als je bij de eerste wasbeurt wat azijn toevoegt, blijft de kleur helderder en gaat het langer mee.
 ● Was je sportkleding op een maximale temperatuur van 30° C. Gebruik geen wasverzachter en niet bleken.
 ● Hang je Compressport-sportkleding op om te drogen. Niet in de droger.
 ● Pas op voor scherpe voorwerpen, randen en klittenband tegen de stof en naden van je kleding. Het kan zowel de stof als de naden van je Compressport-sportkleding beschadigen.

Gratis verzending vanaf EUR 35,00 – Kleding bedrukken mogelijk – 14 dagen bedenktijd.

Ontdek & maak kennis met het Scandinavische merk FUSION
Wij zijn hét High Performance merk, dat snel aan populariteit wint! Fusion is een opkomend Deens merk in de categorieën hardlopen, fietsen en triathlon. Met name in de wereld van triathlon heeft Fusion al veel sporters aan zich weten te binden. Ook op gebied van hardlopen zijn de broeken, shirts en jacks steeds populairder!

TriathlonWorld B.V.
Hellingweg 11D
2583 DZ 
Den Haag
E-mail: info@triathlonworld.nl
Telefoon: 070-7370250

Meer weten? klik op de link hieronder of neem contact met ons op! U kunt ons bereiken van maandag t/m vrijdag van 10:00 – 17:00. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 070-7370250 of stuur een mail naar info@triathlonworld.nl.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 7640314042476
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk – Algemeen: Compressport
 ● SKU (eigen artikel code): SU00007B 990 0T1
 ● Type: Algemeen
 ● Import prijs: € 55,00

Bekijk de website van de adverteerderSource link